Menu

refsto

Ο (10)λογος του Διαχειριστή

1. ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ
Ο υπολογισμός των κοινοχρήστων και λοιπών δαπανών γίνεται αυστηρά βάση των χιλιοστών και του τρόπου υπολογισμού που έχουν καθοριστεί από τον μηχανικό στο καταστατικό της πολυκατοικίας.

2. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
Για την σωστή ποσότητα του πετρελαίου στην δεξαμενή σας, χρειάζεται να μετρήσετε το πετρέλαιο πριν και μετά την παραλαβή. Η διαφορά των μετρήσεων αποτελεί την ποσότητα που παραγγείλατε. Για πιο εύκολη, γρήγορη και ακριβής μέτρηση προτείνεται η τοποθέτηση σταθμοδείκτη εξωτερικά της δεξαμενής.

3. ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ - ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
Το βελτιωτικό- αντιπαγωτικό βελτιώνει την καύση του πετρελαίου από τον καυστήρα, διαλύοντας την παραφίνη. Παράλληλα όμως δεν αφήνει το πετρέλαιο να παγώσει ακόμη και σε θερμοκρασία -15oC.

4. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
Ο καθαρισμός δεξαμενής πετρελαίου σας απαλλάσσει από τα κατάλοιπα που θα φτάσουν μέχρι τον καυστήρα σας. Συγχρόνως, χαρίζει χρόνια στην δεξαμενή σας αφού αποφεύγεται η οξείδωση των τοιχωμάτων της.

5. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΑ - ΛΕΒΗΤΑ
Όπως το αυτοκίνητο σας, έτσι και ο καυστήρας- λέβητας της πολυκατοικίας σας, χρειάζεται κάθε χρόνο service. Η συντήρηση περιλαμβάνει καθαρισμό καυστήρα και λέβητα. Στην περίπτωση που κριθεί απαραίτητο από τον τεχνικό για την καλή λειτουργία του συστήματος θέρμανσης γίνεται αντικατάσταση κάποιων ανταλλακτικών τους.
Σιγουρευτείτε ότι έχετε πετρέλαιο στην δεξαμενή σας για να μπορεί ο συντηρητής να ενεργοποιήσει τον καυστήρα και να μετρήσει τα καυσαέρια. Ο αδειούχος συντηρητής συμπληρώνει υποχρεωτικά το Φύλλο Ελέγχου για τυχόν έλεγχο από το ΠΕΡΠΑ.

6. ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ
Θα θέλατε να διακινδυνέψετε την περιουσία σας ή ακόμα και ίδια σας την ζωή ή των υπόλοιπων ενοίκων λόγω πιθανής έκρηξης? Αν όχι, είναι επιτακτική ανάγκη να τοποθετήσετε 1 αυτόματο πυροσβεστήρα οροφής ξηράς κόνεως 12 κιλών πάνω από τον καυστήρα σας και 1 πυροσβεστήρα χειρός ξηράς κόνεως 6 κιλών ανά όροφο.

7. ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ
Όλοι οι πυροσβεστήρες της πολυκατοικίας χρειάζονται 1 φορά τον χρόνο αναγόμωση και έλεγχο καλής λειτουργίας των μερών τους από εξουσιοδοτημένο συνεργείο.

8. ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ - ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ
Φροντίζοντας για την υγιεινή της πολυκατοικίας σας, φροντίζετε και κατ' επέκταση και την υγιεινή του διαμερίσματός σας. Είναι απαραίτητο να πραγματοποιούνται 2-3 εφαρμογές απεντόμωσης - μυοκτονίας τον χρόνο (Απρίλιο- Ιούνιο- Σεπτέμβριο) στους κοινόχρηστους χώρους (ταράτσα, κλιμακοστάσιο, φρεάτιο ασανσέρ, λεβητοστάσιο, κοινόχρηστη αποθήκη, είσοδος, φρεάτια).
Εκτός όμως από την υγιεινή, χρειάζεται να φροντίσετε συγχρόνως και για την ασφάλειά σας. Επιλέξτε συνεργείο με αριθμό αδείας πτυχιούχου Γεωπόνου ή Επόπτη Δημόσιας Υγείας. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται πρέπει να είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας, καθώς και ακίνδυνα και άοσμα για μικρά παιδιά και κατοικίδια. Στο τέλος της Απεντόμωσης - Μυοκτονίας το συνεργείο υποχρεούται να σας παραδώσει σφραγισμένο πιστοποιητικό βάση γνωστής Υγειονομικής διάταξης.

9. ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
Η μηνιαία συντήρηση της αποχέτευσης της πολυκατοικίας σας, σας αποτρέπει από απρόβλεπτα γεγονότα λόγω έντονων καιρικών συνθηκών, κτλ. Επίσης, ένας προληπτικός καθαρισμός μπορεί να προηγηθεί της Απεντόμωσης- Μυοκτονίας, έτσι ώστε το συνεργείο να ψεκάσει σε καθαρά φρεάτια και η εφαρμογή να έχει καλύτερα αποτελέσματα.

10. ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
Συνεννοηθείτε με τους υπόλοιπους ενοίκους πόσες φορές την εβδομάδα επιθυμούν να επισκέπτεται το συνεργείο καθαρισμού την πολυκατοικία σας. Υποδείξτε στο συνεργείο τους χώρους που θα καθαρίζει και κάθε πότε θα πραγματοποιείται ο γενικός καθαρισμός.

25
com_k2.item
(3 votes, average 5.00 out of 5)
Ο (10)λογος του Διαχειριστή5.00 out of 51 based on 3 voters.


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κύριε Διαχειριστά S.O.S. Διαχείριση χωρίς Προβλήματα »
επιστροφή στην κορυφή