Menu

refsto

Καμινάδες-τέρμα στις υγροποιήσεις

ΚΑΠΝΟΔΟΧΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ30 χρόνια εγγύηση 

Εγκεκριμένη σε 14 χώρες  Furanflex® οπώς από CSTB-SWEDCERT-DTC-ISTITUTO GIORDANO-VKF-IFU-CERT….  E.U  & Ελλάδα  Βεβαίωση  Διαπίστευσης Φορέα Πιστοποίησης &  Εργαστηρίου Δοκιμώνesyd   και βεβαίωση καταλληλότητας από elot

 

 Τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και πιο έντονη και επιτακτική η ανάγκη της αποκατάστασης υφιστάμενων "λανθασμένων", κακής ποιότητας και κακώς μελετημένων, καπνοδόχων. Τα σημάδια της υγρασίας (όξινες διαβρωτικές ουσίες χαμηλού pH υποκίτρινου χρώματος) σε εσωτερικούς και εξωτερικούς τοίχους, τα καταστραμμένα επιχρίσματα, οι ρωγμές και τα διαβρωτικά κατάλοιπα σε τμήματα που αποτελούν μια καπνοδόχο, το φαινόμενο συντονισμού "ηχείου" της καπνοδόχου, οι επικίνδυνες κλίσεις, πτώση μέρους ή ακόμα και ολόκληρης της καπνοδόχου, η υγρασία και οι ρωγμές σε δομικά στοιχεία όπως κολώνες και δοκάρια και η εμφάνιση σκουριάς σε αυτά, καθώς επίσης, η υψηλή και ασύμφορη κατανάλωση καυσίμου σε εγκαταστάσεις θέρμανσης με λέβητα αερίου ή πετρελαίου συνεπώς ο χαμηλός βαθμός απόδοσης του λέβητα, είναι φαινόμενα άρρηκτα συνδεδεμένα με την επιλογή του τύπου της καπνοδόχου. Όλα αυτά αποδεικνύουν έμπρακτα και καθημερινά ότι η καπνοδόχος αποτελεί αναπόσπαστο και ουσιαστικό τμήμα μιας εγκατάστασης κεντρικής θέρμανσης, ότι δεν αποτελεί δομικό στοιχείο, αντιθέτως μηχανικό και ότι οι λειτουργίες της σχετίζονται άμεσα με θέματα ασφάλειας, υγιεινής, οικονομίας καυσίμων και λειτουργίας του λέβητα, ρυπάνσεως του περιβάλλοντος, οχλήσεως των περιοίκων και αισθητικής των κτιρίων.        

Με την είσοδο της χρήσης φυσικού αερίου στις κεντρικές εγκαταστάσεις θέρμανσης τα φαινόμενα αυτά γίνονται ακόμα πιο έντονα και η αντικατάσταση της καπνοδόχου ακόμα πιο επιτακτική. Τα καυσαέρια του φυσικού αερίου εμπεριέχουν περίπου 50% περισσότερους υδρατμούς από εκείνα του πετρελαίου. Είναι προφανές ότι μία ήδη υπέρ-διαστασιολογημένη καπνοδόχος σε εγκατάσταση θέρμανσης με πετρέλαιο, κατά την μετατροπή της σε φυσικό αέριο, θα συμπεριφερθεί τελείως διαφορετικά και θα παρουσιάσει τα περισσότερα σχεδόν από τα προβλήματα που προαναφέρθηκαν. 

Τεχνικές Προδιαγραφές

Ως γνωστόν, ο απώτερος σκοπός της καπνοδόχου είναι να δημιουργεί τον απαιτούμενο ελκυσμό ώστε να διαφεύγουν τα καυσαέρια αβίαστα προς το εξωτερικό περιβάλλον και να αυξάνει τον βαθμό αποδόσεως του λέβητα, χωρίς να μειώνεται η ποσότητα και η θερμοκρασία εξόδου των καυσαερίων και χωρίς να δημιουργείται υγροποίηση των υδρατμών που εμπεριέχονται σε αυτά. Αναλυτικά τα κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά που οφείλει να έχει μία σωστή καπνοδόχος είναι:

 ü          Τέλειο Κυκλικό Σχήμα ΙΝΟΧ ενώ η Furanflex® Κυκλική η μπορεί να πάρει  το  σχήμα υπάρχουσας καπνοδόχου  εξασφαλίζοντας ελάχιστες απώλειες και σωστή κυκλοφορία των καυσαερίων.

ü          Η  Furanflex® είναι σωλήνας χωρίς ενώσεις  

ü          Λεία Εσωτερικά Τοιχώματα με Μικρή Εσωτερική Τριβή χωρίς ρωγμές και ραβδώσεις ώστε να μην παρεμποδίζεται η κίνηση των καυσαερίων, να μην προκαλούνται στροβιλισμοί και κατακράτηση αιθάλης, μειώνοντας την εσωτερική διατομή της.

ü          Θερμομόνωση και Ηχομόνωση από μονωτικό υλικό ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες, ώστε να μειώνεται η ψύξη των προϊόντων καύσης, να διατηρείται ομοιόμορφη και ιδανική η θερμοκρασία των καυσαερίων στο εσωτερικό της και να ελαχιστοποιείται η συμπύκνωση υδρατμών εσωτερικά και η θερμοκρασία στην εξωτερική της επιφάνεια.

ü          Ανθεκτική στη Διάβρωση ώστε να εξασφαλίζεται η αντίσταση στην χημική διάβρωση από τα συμπυκνώματα των καυσαερίων, η μακροβιότητα της εγκατάστασης και η αποτελεσματικότερη εκκένωση των προϊόντων καύσης.  

a.          Υδατοστεγανότητα ώστε να αποτρέπεται η διείσδυση της υγρασίας.

b.          Μικρή Θερμική Αδράνεια και Ανθεκτικότητα του εσωτερικού τοιχώματος ώστε να απορροφά άμεσα τις υψηλές θερμοκρασίες των καυσαερίων, επιτρέποντας πολύ γρήγορα, ομαλή και αβίαστη ροή των καυσαερίων στο εσωτερικό του. Συνεπώς καλύτερη αποβολή αερίων από την καμινάδα και μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. 

ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ  ΜΙΑ  ΓΙΑ  ΠΑΝΤΑ!!!!! ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ !!!!! ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ   ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΚΑΜΙΝΑΔΩΝ-ΚΑΠΝΟΔΟΧΩΝ!!!!!!  ΤΕΡΜΑ ΣΤΙΣ ΥΓΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ -ΣΚΟΥΡΙΑ - ΔΙΑΒΡΩΣΗ  

Ο Σωλήνας επένδυσης  Furanflex®  για καπνοδόχους είναι Κατασκευασμένος από το λεγόμενο σύνθετα υλικά.     Σύνθετα Υλικά  ονομάζονται τα πλαστικά ενισχυμένα με ίνες υψηλήςαντοχής που χρησιμοποιούνται  στη βιομηχανία πλαστικών. Τα σύνθεταχρησιμοποιούνται στην κατασκευή πλοίων, αεροπλάνων, διαστημικώνπυραύλων, δεξαμενών και σιλό. 

1. ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝ  ΥΓΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ  ΣΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΣΑΣ και ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ2. ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΚΥΣΜΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ3. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΚΑΛΩΣΙΑ4. ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ5. ΧΩΡΙΣ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ  

ΜΕ ΤΙΜΗ

Furanflex  Hellas 

ΜΑΚΗΣ  ΤΣΑΚΩΝΑΣ

ΑΧΙΛΛΕΩΣ  99Α Παλαιό Φάληρο 17563 

ΤΗΛ: 210 9881616  Φαξ=2109881211   Kiνιτ :6936300300

WEB SITE :  www.kaminades.com www.furanflex.gr  Εmail :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

142
com_k2.item
(40 votes, average 3.50 out of 5)
Καμινάδες-τέρμα στις υγροποιήσεις3.50 out of 51 based on 40 voters.


επιστροφή στην κορυφή